Om mig

Sanne Vig Sode-Larsen,
Psykoterapeut MPF

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF)


Jeg arbejder som psykoterapeut og er certificeret og eksamineret i emotionsfokusert psykoterapi fra EFT-instituttet i København. Min 4-årige udannelse fra EFT-instituttet opfylder de tværministrielle kvalitetskriterier, som er udarbejdet af Socialministeriet, Undervisningsministeiet og Indenrigs- og Sundhedsministeriet.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og følger de etiske retningslinjer for psykoterapi, bl.a. indebærende tavshedspligt. Jeg modtager løbende supervision for optimering af mit arbejde som psykoterapeut MPF.

Som person har jeg altid haft en stor interesse for udvikling i livet, hvad angår det personlige, menneskelige og relationelle. Jeg er tidligere pædagog og -kontoruddannet. Jeg har primært i mit arbejdsliv beskæftiget mig med menneskers ve og vel, bl.a. i forbindelse med unge som har psykosociale udfordringer. Jeg har fulgt voksne menneskers udvikling gennem psykoterapeutiske processer over flere år, og har gang på gang været benovet over hvilken udvikling og opløftende effekt det har haft på disse mennesker, deres relationer og deres liv i det hele taget.

Kurser og workshops: 
- Neuroaffektiv udvikling og tilknytning v. Susan Hart
- Kognitiv adfærdsterapi, panikangst og OCD v. Stine næstved
- Alkohol og alkoholfamilien v. Morten Jarmer
- Spiseforstyrrelser v. Sussie Kruse
- Seksuelle overgreb v. Lone Lyager
- Drømmearbejde v. Jørgen Groth 

Privat er jeg bosiddende med min mand i Kolding.

 

 

| www.boegebjerg-terapi.dk | Tlf.: 28722727 | kontakt@boegebjerg-terapi.dk | Mazantigade 7, 6000 Kolding |